dinsdag 27 juli 2010

Andere koplamp

De koplamp werd inmiddels vervangen door een LUMOTEC IQ CYO.  Deze heeft een bredere straal waardoor de bermen beter worden verlicht. Dat komt goed van pas op plaatsen waar totaal geen verlichting is, zoals bvb op de jaagpaden. Dat de IQ CYO 20 lux méér heeft dan de IQ FLY is mooi meegenomen, maar was niet echt noodzakelijk, want 40 lux is ruim voldoende. Ik heb de nieuwe koplamp ook iets meer naar voren gemonteerd, waardoor de tippen van m'n voeten niet meer worden verlicht tijdens het trappen.Km-stand : 1350

3 opmerkingen:

 1. Hallo,

  Heb je ervaring met andere ligfietsen die wel vering hebben? Is het ontbreken van vering niet een groot nadeel op deze lowracer?

  Groeten,
  Bart, Oud-Turnhout
  bvanherck@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sorry dat ik zo laat reageer, maar zag nu pas je reactie :-(
  Ik mis geen vering op deze fiets, omdat-ie ook bedoeld is om "hard" te zijn. Op kasseien is het een ramp, dan moet je oppassen dat je niet uit je fiets dondert, maar op goeie weg .... Zálig snel !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ok no problem! Heb hem ondertussen toch gekocht, pas 2 weken geleden. Mis de vering ook niet zo. Kasseiwegen is misschien een ramp maar niet veel erger dan met een koersfiets.

  BeantwoordenVerwijderen